tag:blogger.com,1999:blog-8060690206286602713.post2615941514741642708..comments2024-03-12T09:28:02.426+01:00Comments on Minimalistspararen: Att slänga matMinimalistspararenhttp://www.blogger.com/profile/06623420502303903823noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8060690206286602713.post-74288769315241627472018-03-05T14:31:58.418+01:002018-03-05T14:31:58.418+01:00Vad bra med ändrade vanor, trevligt med buffé på h...Vad bra med ändrade vanor, trevligt med buffé på helger också! Vissa saker blir ju godare dagen efter, men vissa saker blir ju ganska tråkiga att värma upp. Att laga mat varje dag tar ju också tid, så det är också en sak som gör att jag gör storkok.Minimalistspararenhttps://www.blogger.com/profile/06623420502303903823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8060690206286602713.post-33766878074452645982018-03-05T10:59:32.661+01:002018-03-05T10:59:32.661+01:00Jag brukade slänga mat och gör det inte nu. Varför...Jag brukade slänga mat och gör det inte nu. Varför slängde jag? Jag tyckte att "gammal" man kändes oaptitlig och ofta räckte det inte till hela familjen. Jag vägrade matlåda, vilket är en rest-killer. Idag gör jag matlåda och på helgen kör vi "hänt-i-veckan" till lunch, alla får ta lite av varje, och så pimpar vi med lite kryddor, stekta ägg och för min del sjägräs-strul och sesamolja över (gör vilken rätt som helst lite asiatiskt fräsch). Du måste känna finansiellt driv i kombination med att vara lite köks-savvy, för att få det att hända.FruEfficientBadasshttps://www.blogger.com/profile/04286531440170691142noreply@blogger.com