Om mig

Välkommen till min blogg om privatekonomi, minimalism och teknik.

Jag bor i Stockholm och jobbar i teknikbranschen. Jag får en del pengar över då jag aldrig har haft ett behov av massor av onödiga prylar eller tycker att det känns värt att bränna alltför mycket på krogen eller vad alla andra nu bränner sina pengar på. Jag gör av med lite mer pengar än när jag var student men lever ändå relativt billigt sett till genomsnittet av befolkningen.

Eftersom börsen bör ge högre avkastning än ett sparkonto över tid så har jag mina pengar där. Jag tycker även att det är kul att läsa på om vad olika företag håller på med, och eftersom jag jobbar i teknikbranschen håller jag mig uppdaterad om det senaste inom teknik, framförallt elektronik och IT.

I denna blogg skriver jag om privatekonomi, investeringar, teknik och annat som jag får lust att skriva om. Teknik och ekonomi hänger ihop, så jag tycker jag att det är kul att skriva om båda delarna även om jag personligen är ganska ointresserad av att köpa det senaste inom konsumentelektronik.

Jag har inte som mål att gå i pension så tidigt jag kan, men jag skulle gärna bli ekonomiskt oberoende på sikt då jag har många saker jag skulle vilja göra om jag hade mer tid över. I övrigt gillar jag att skapa saker, allt från foto till programmering och bakning.

Ställ gärna frågor. Frågar man inget så får man inget veta.

Säg till om ni vill vara med på min blogglista, jag är gärna med på era.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar