fredag 19 juli 2019

Karma

Jag har inget samarbete eller något med appen Karma, men det är ändå en app jag vill rekommendera om någon missat den. I den kan man hitta mat till halva priset eller ännu lägre, från kaféer, restauranger och butiker.

Anledningen är att de anser att de ändå snart måste slänga maten då den blivit för gammal för att ta fullpris för, men oftast märker jag ingen större skillnad på mat från Karma jämfört med nylagad. Det beror såklart på vad man köper för mat, men en sallad som stått några timmar är inte direkt förstörd. En bra app för att minska matsvinn, och få billig mat på köpet.

Jag köper rätt ofta mat på den när jag är ute på stan och ändå måste äta något, eller på väg hem från jobbet när jag inte orkar laga något. Tid är pengar och det är ett bra tips på både sparad tid och sparad krona.

En annan kul sak är att de har tagit in flera hundra miljoner kronor i riskkapital. Det är inte en särskilt avancerad app eller idé, men det är sjukt hur mycket pengar det kan gå åt för att skapa en plattform som den. Det mesta lär nog gå åt marknadsföring osv, men det är ändå ganska sjukt.

2 kommentarer:

  1. Jag har handlat ekologiskt kött på Coop via Karma några gånger. Riktigt bra kvalitet har det varit :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mataffärer har jag inte testat än, bara restauranger än så länge :)

      Radera