måndag 4 februari 2019

Miljonärer

Här skriver SVD om antal "miljonärer" i olika kommuner, där de definierar miljonär som folk som hade en årsinkomst på mer än en miljon 2017. Miljonär kan ju betyda olika, om man bara ser miljonär som en person som har mer än en miljon i nettotillgångar så är väl i princip alla som köpt bostad för mer än tio år sedan det. Det säger ju dock inte så mycket, då få vill byta ner sig när det kommer till boendet.

Jag kommer nog aldrig att nå till årsinkomst över miljonen, även om jag trivs med att jobba så måste man vanligtvis ägna orimligt mycket tid åt jobb om man ska komma upp i de siffrorna. Eller, det är möjligt att årsinkomsten kan komma upp i en miljon på lång sikt om inflationen är lagom hög.

Frågan är hur länge personerna på inkomstmiljonärslistan skulle klara sig utan lön, väldigt många personer brukar ju öka sin konsumtion i takt med lönen och jag kan tänka mig att många på listan ovan har högre konsumtion än snittbefolkningen.

Jag hör ständigt kollegor som pratar om deras orimliga utgiftsströmmar, vissa har tre bilar i en familj, andra båtar, vissa gör av med pengar på resor som att varje resa skulle vara livets sista. Rikedom för mig är skillnaden mellan lön och utgifter.

4 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare.
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
  Svar
  1. Theresa Williams!
   Utveckla gärna syftet med pkt 7:
   "Förbanna en förälskad älskare..."
   Är du förbannad på att älskaren är förälskad och därför vill du förbanna honom eller hänger det ihop med pkt 5 om de "bindande stavarna"?
   Red gärna ut det bättre så kommer jag sätta in 15 mnkr till dig som jag fått från en man jag lånade ut mitt bankkonto till i förra veckan.
   Google translate är fantastiskt! :-)

   Radera
  2. Theresa, jag skriver och skriver till dig men du svarar ju aldrig, och nu ser jag att du är ute och flirtar mer andra karlar. Stavningskastare eller inte, vi kan väl göra ett nytt försök, du och jag Theresa?

   XO

   Radera
  3. Theresa williams, trevligt att du besöker min blogg. Jag har under en längre tid sett att du kommenterat på diverse bloggar. Punkt 10 låter intressant, lotteri. Vilka fina priser kan jag vinna?

   Radera