onsdag 6 februari 2019

Theresa Williams

Theresa Williams är en ständig kommentatör på diverse bloggar. Med oemotståndliga erbjudanden som kärleksspell, bindande stavar, eller att förbanna en förälskad älskare kommenterar hon ständigt hos oss. Vad vill hon? Hur stor marknad har hon? Hur hinner hon läsa alla bloggar?

Har ni provat hennes erbjudanden? De verkar ju väldigt attraktiva. Här har hon kommenterat, om ni vill se ett exempel.

Alltså,  är det någon som provat att mejla till adressen som uppges? Eller vet ni hur det går att blocka denna typ av meddelanden?

4 kommentarer:

 1. Ja det kan man undra. Jag noterade att ett av mina gamla blogginlägg hade 38 kommentarer, och allt var i princip spam förutom de 7 första. Gissningsvis får man aktivera funktion för att manuellt godkänna kommentarer om man vill slippa spam i kommentarsfälten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det vore lite tråkigt att behöva godkänna alla kommentarer manuellt. Det borde likt mejl finnas spamfilter på kommentarfälten på blogger.

   Radera
 2. Skulle gärna spamma sönder "Theresa Williams" om man kunde hitta hennes hemvist...
  Hon/han/hen måste ju få ngn att nappa eftersom hon fortsätter med sin google-översatta fras.
  Men om ngn hittar hennes hemvist så lovar jag att skicka henne erbjudanden om otvättade strumpor och begagnat snorpapper till finfina priser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, det är svårt att förstå hur en kommentar med så dåligt innehåll sprids så många gånger på bloggar, det kan ju inte vara någon alls som klickar vidare...

   Radera