torsdag 22 november 2018

En svart fredag

Imorgon är det äntligen Black Friday! Visst är det välbehövligt med ännu en fantastisk tradition från det kära landet på andra sidan Atlanten.

Passa på! Äntligen är det köpläge. Sälj alla era investeringar, för nu är det dags att shoppa loss! En sån här chans kanske man bara får en gång i livet. Kanske en till TV? Det är ju så billigt! Och du har väl ändå tröttnat på förra årets TV som bara är 50 tum? Och pixlarna är inte lika fina på den förra apparaten som på den nya.

Passa på att köpa allt du kan! Känner du att du inte får plats med prylarna hemma? Inga problem, det är bara att stapla! Tänk om du nästa vecka kommer på att du inte köpte något nu som du kommer vilja ha då. Hemska tanke!

Och har du inga pengar för tillfället? Inga problem, butikskedjorna kan hjälpa dig att få kredit för att kunna köpa det du vill ha!

5 kommentarer:

 1. Ja, vad kul det ska bli att shoppa nu! Och vilken bra idé med att stapla prylar. Jag har ett liknande tips: Ta ut bilen ur garaget. Den står ju nästan lika bra utomhus och plötsligt får man ytterligare 12-15 kvm att trava upp grejer på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips! Hoppas du har gjort många fynd idag. Synd att jag varken har bil eller garage!

   Radera
 2. Har du sett filmen The Rat Race av Steve Cutts, om inte kolla på den!/M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den har jag sett! Den är både snyggt tecknad och väldigt träffande, av påminnelsen fick jag nu fick jag inspiration till mitt nästa inlägg :)

   Radera
  2. Och värt att nämna är att den egentligen heter Happiness, det är någon annan som har lagt upp den under namnet "The Rat Race", för att länka till sin bok som handlar om att bli ekonomiskt fri.

   Radera